DNS FILTER

Phishing beskyttelse

DNS filter beskytter alle enheder på netværket imod phishing.

Trusselsbeskyttelse

Alle sider dine brugere besøger bliver filteret for phishing og malware. 

Malware beskyttelse

Phishing beskyttelse

24/7 fejlmelding og teknisk support

99,8% tilgængelighed

Beskytter hele netværket

Kan bruges i cloud løsninger

DNS Filter

Når i benytter vores DNS filter løsning scanner vi alle DNS forespørgelser for at tjekke om domænet eller IP adressen  er black listet. Det giver jer en bedre beskyttelse af jeres internet trafik. 

FortiGuard

Vi benytter FortiGuard databasen til beskytte brugeren ved at forhindre deres pc i at kontajte websider med malware eller sider som bruges til phishing.

Phishing

Phishing er hvor svindlere forsøger at franarre brugerens login oplysninger. Det sker typisk ved at brugeren får tilsendt en e-mail hvis indhold forsøger at få brugeren til at logge ind på en falsk internetside.

Standard Filter

Se nedestående indhold i vores standart sikkerhedsfilter.

Dynamisk DNS

Websteder, der bruger dynamiske DNS-tjenester til at kortlægge et fuldt kvalificeret domænenavn (FQDN) til en bestemt IP-adresse eller et sæt adresser under kontrol af webstedsejeren; disse bruges ofte i cyberangreb og botnet kommando- og kontrolservere.

Ondsindede websteder

Websteder, der er vært for software, der er skjult downloadet til en brugers maskine for at indsamle information og overvåge brugeraktivitet, og websteder, der er inficeret med destruktiv eller ondsindet software, specielt designet til at beskadige, forstyrre, angribe eller manipulere computersystemer uden brugerens samtykke, såsom virus eller trojansk hest.

Nyligt observeret domæne

Domæner, der er nyligt konfigureret eller nyligt aktive, men ikke nødvendigvis nyregistreret.

Nyt registreret domæne
Phishing

Forfalskede websider, der kopierer legitime forretningswebsider med det formål at fremkalde økonomiske, personlige eller andre private oplysninger fra brugerne.

Spam-webadresser

Websteder eller websider, hvis URL’er findes i spam-e-mails. Disse websider annoncerer ofte sexwebsteder, falske varer og andet potentielt stødende materiale.

Overlad trygt jeres IT til os

Vi har  igennem mange år driftet og serviceret vores kunders it med stor succes.

Vi har valgt de bedste samarbejdspartnere for at sikre, at din it altid er i de bedste hænder. vores hosting setup er placeret i vores danske datacentre.

Vi stiller os aldrig tilfredse med andet end den nyeste, bedste og hurtigste infrastruktur på markedet.

Kontakt os