Support af Windows 7 ophører

+45 70 217 217

Ring og vi tager telefonen.

24/7 Support

vi tager telefonen når du har brug for hjælp.

Windows 7 supportlivscyklus

Microsoft forpligtede sig til at yde 10 år produktsupport til Windows 7, da det blev udgivet den 22. oktober 2009. Når denne periode på 10 år udløber, bringer Microsoft supporten af Windows 7 til ophør, så vi kan fokusere vores investering på supporten af nyere teknologier og gode oplevelser. Den specifikke dato for ophør af supporten af Windows 7 bliver d. 14. januar 2020. Efter den dato vil teknisk hjælp og softwareopdateringer fra Windows Update, der beskytter din pc, ikke længere være tilgængelige for produktet. Microsoft anbefaler på det kraftigste, at du skifter til Windows 10 på et tidspunkt før januar 2020 for at undgå en situation, hvor du skal bruge en tjeneste eller support, der ikke længere er tilgængelig.

Hvad betyder ophør af support for mig?

Hvis din pc kører Windows 7 efter den 14. januar 2020, modtager den ikke længere sikkerhedsopdateringer. Det er derfor vigtigt, at du opgraderer til et moderne operativsystem, f.eks. Windows 10, der kan levere de nyeste sikkerhedsopdateringer, så du og dine data er mere beskyttet. Desuden vil Microsoft-kundeservice ikke længere være tilgængelig til at levere teknisk support til Windows 7. Relaterede tjenester til Windows 7 bliver også trukket tilbage over tid. Visse spil som f.eks. Backgammon på internettet og Dam på internettet samt den elektroniske programguide til Windows Media Center er planlagt til at blive trukket tilbage i januar 2020.

Hvad skal jeg gøre?

For de fleste brugere af Windows 7 vil et skift til en ny enhed med Windows 10 være den anbefalede vej fremad. Nutidens pc’er er hurtigere, lette, men også kraftfulde og mere sikre, med en gennemsnitspris, der er betydeligt lavere end den gennemsnitlige pc for otte år siden. Vores vejledning kan hjælpe dig med at vælge en ny pc med et par nemme trin.
Vil du gerne vide mere om Windows 10? Se vores oversigtsside for at få mere at vide.

Kan jeg opgradere min eksisterende pc til Windows 10?

Hvis du vil drage fordel af de seneste hardwarefunktioner, anbefaler vi, at du skifter til en ny pc med Windows 10. Du kan også vælge at opgradere kompatible Windows 7-pc’er ved at købe og installere en fuld version af softwaren. Du kan finde flere oplysninger under Windows 10-opgradering: ofte stillede spørgsmål.

Hvordan opgraderer jeg til Windows 10 gratis?

Tilbuddet om gratis opgradering til Windows 10 sluttede den 29. juli 2016. Hvis du vil hente Windows 10, skal du enten købe en ny enhed, eller hvis du har en kompatibel pc, skal du købe en fuld version af softwaren for at opgradere din eksisterende enhed. Vi anbefaler, at du ikke installerer Windows 10 på en ældre enhed, da nogle Windows 7-enheder ikke er kompatible med Windows 10 eller giver dig reduceret tilgængelighed af funktioner.

Hvad sker der, hvis jeg fortsætter med at bruge Windows 7?

Hvis du fortsætter med at bruge Windows 7, efter at supporten er ophørt, vil din pc stadig fungere, men den vil være mere sårbar over for sikkerhedstrusler og virus. Din pc vil fortsat starte og køre, men du vil ikke længere modtage softwareopdateringer, herunder sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Kan Windows 7 stadig aktiveres efter 14. januar 2020?

Windows 7 kan stadig installeres og aktiveres efter ophør af support. Det kan dog være mere sårbart over for sikkerhedsrisici og virus på grund af manglende sikkerhedsopdateringer. Efter den 14. januar 2020 anbefaler Microsoft, at du bruger Windows 10 i stedet for Windows 7.

.

Bliver Internet Explorer stadig understøttet på Windows 7?

Understøttelsen af Internet Explorer på en Windows 7-enhed ophører også den 14. januar 2020. Internet Explorer er en komponent i Windows og følger derfor supportlivscyklussen for det Windows-operativsystem, det er installeret på. Se ofte stillede spørgsmål om livscyklus for Internet Explorer for at få flere oplysninger.

Hvad hvis jeg kører Windows 7 Enterprise?

Hvis du bruger Windows som en del af et arbejdsmiljø, anbefaler vi, at du først spørger din it-afdeling, eller går til supporten til installation af Windows 10 for at få mere at vide.

Hvad med Windows 7 Embedded?

Windows til integrerede enheder som f.eks. hæveautomater eller benzinpumper, har livscyklusdatoer, der nogle gange er forskellige fra versioner af Windows, der bruges på pc-enheder.

Kan jeg flytte eksisterende programmer til en ny Windows 10-pc?

Vi anbefaler, at du installerer dine programmer og apps igen på din nye Windows 10-pc for at få den bedst mulige oplevelse. I Microsoft Store finder du mange forskellige apps fra tredjepart, som nemt kan downloades og installeres. På din Windows 10-pc kan du åbne Microsoft Store ved at markere ikonet på proceslinjen eller ved at søge efter “Microsoft Store” i søgefeltet på proceslinjen.

Hvis du har brug for programmer, der ikke er tilgængelige i øjeblikket i Microsoft Store, anbefaler vi, at du går til den pågældende virksomheds officielle websted og downloader Windows 10-versionen derfra. Under visse begrænsede omstændigheder kan det hænde, at ældre programmer ikke har en opdateret version, der er kompatibel med Windows 10.

Hvordan påvirker ophør af support til Windows 7 mine Microsoft Office-apps?

 Din oplevelse kan være anderledes, afhængigt af hvilken Office-version du kører. Du finder flere oplysninger under Ophør af support til Windows 7 og Office. Det er vigtigt at bemærke, at Windows 7 selv ikke længere modtager sikkerhedsopdateringer, hvilket gør din enhed sårbar over for sikkerhedstrusler. Så hvis du kører Microsoft Office på en Windows 7-pc, anbefaler vi, at du flytter til en ny Windows 10-pc.

  • Rådgivning
  • Sikkerhed
  • Infrastruktur
  • Hosting
  • Webløsninger
  • Applikationer

Overlad trygt jeres IT til os

Vi har igennem mange år driftet og serviceret vores kunders it med stor succes.

Vi har valgt de bedste samarbejdspartnere for at sikre, at din it altid er i de bedste hænder. vores hosting setup er placeret i vores danske datacentre.

Vi stiller os aldrig tilfredse med andet end den nyeste, bedste og hurtigste infrastruktur på markedet.

Kontakt os