ESET Endpoint Protection Advanced

ESET Endpoint Security

Udnytter en tilgang i flere lag, der gør brug af flere teknologier i dynamisk ligevægt, til konstant at afbalancere ydelse, detektion og falske positive.

Kontakt os og prøv gratis

Kontakt os på telefon 70 217 217 og prøv gratis i 30 dage. 

Adfærdsdetektion - HIPS

Skjold mod ransomware

To-vejs firewall

Beskyttelse mod netværksangreb

Avanceret hukommelsesscanner

Botnet beskyttelse

indbygget sandbox i produktet

Exploit blokering

ESET Endpoint Security

Mange har deværre prøvet det, at blive offer for et ransomware angreb.

Vi anbefaler en Endpoint security løsning fra ESET, til at beskytte virksomhedens infrastruktur & data.

Adfærdsdetektion - HIPS

ESET’s Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) overvåger systemaktivitet og bruger et foruddefineret sæt regler til at genkende og stoppe mistænkelig systemadfærd.

Skjold mod ransomware

Et ekstra lag, der beskytter brugerne mod ransomware. Vores teknologi overvåger og evaluerer alle eksekverede programmer baseret på deres adfærd og omdømme. Den er designet til at opdage og blokere processer, der ligner ransomware-adfærd.

Beskyttelse mod netværksangreb

ESET Network Attack Protection forbedrer detektionen af kendte sårbarheder på netværksniveau. Det udgør et andet vigtigt beskyttelseslag mod spredning af malware, netværks gennemførte angreb og udnyttelse af sårbarheder, som der endnu ikke er blevet udgivet eller indsat en program rettelse for.

Avanceret hukommelsesscanner
indbygget sandbox i produktet

ESET’S indbyggede sandboxi produktet hjælper med at identificere den reelle adfærd skjult under overfladen af tilsløret malware. Med denne teknologi kan ESET-løsninger emulere forskellige komponenter i computerhardware og -software og køre en mistænkelig prøve i et isoleret virtualiseret miljø.

Exploit blokering

ESET Exploit-blokering overvåger typisk udnyttet programmer (browsere, dokumentlæsere, e-mailklienter, Flash, Java m.m.), og i stedet for blot at gå efter specifikke CVE-ID’er fokuserer den på udnyttelsesteknikker. Når truslen udløses, blokeres den straks på maskinen.

Botnet beskyttelse

ESET’s botnet -beskyttelse registrerer skadelig kommunikation anvendt af botnets og identificerer på samme tid de skadelige processer. Enhver registreret skadelig kommunikation blokeres og rapporteres til brugeren.

To-vejs firewall

Forhindrer uautoriseret adgang til virksomhedens netværk. Det giver beskyttelse mod hackere, forebyggelse mod dataeksponering og aktiverer definition af netværk, der er tillid til, og det gør alle andre forbindelser, f.eks. offentlige Wi-Fi, begrænsede som standard.

Overlad trygt jeres IT til os

Vi har  igennem mange år driftet og serviceret vores kunders it med stor succes.

Vi har valgt de bedste samarbejdspartnere for at sikre, at din it altid er i de bedste hænder. vores hosting setup er placeret i vores danske datacentre.

Vi stiller os aldrig tilfredse med andet end den nyeste, bedste og hurtigste infrastruktur på markedet.

Kontakt os