Flexfone funktioner

Få tilbud på telefoni

Kontakt os på 70 217 217 og hør nærmere.

Telefoni uden binding

Ingen binding, vi er først tilfreds når du er.

Myfone App

Myfone.dk

Lynhurtig support

Mobil og bordtelefon

Hosted PBX

TDC som netværksleverandør

Microsoft Teams

Storskærm

Telefonkøer

Med telefonkøer fra Flexfone kan I sikre, at det er de rigtige medarbejdere der håndtere jeres kunder, så de får en god kundeoplevelse. I bestemmer selv, hvor mange telefonkøer jeres virksomhed skal have, og hvordan disse opsættes

Åbningstider

Med funktionen ”Åbningstider” kan I selv indstille, hvornår jeres Flexfone system skal være ”åbent” eller ”lukket”. Det betyder, at jeres kunder altid får hjælp, når I har åbent og klar besked, hvis I har lukket.

Omstilling

En omstilling hos Flexfone er ikke blot en omstilling. Vi ved, at I skal have de bedste betingelser for at sende jeres kunder videre, når de behøver hjælp fra en af jeres kolleger.

Velkomsthilsen

En velkomsthilsen kan tilføre et personligt præg til jeres virksomhed. I kan nemt opsætte jeres egen personlige velkomsthilsen, som I kan uploade til Flexfone systemet, eller blot indtale en velkomsthilsen direkte via en telefon, der er tilknyttet jeres løsning.

Telefonsvarer

Den visuelle telefonsvarer fra Flexfone er et effektivt våben til administration af jeres daglige kommunikation med kunder og kolleger. Og kan aflyttes fra mobil app, myfone.dk eller beskeden kan sendes til dig på mail.

Telefonmøder

Hos Flexfone tilbyder vi to typer af telefonmøder, så I altid er sikret de bedste betingelser for optimalt samarbejde mellem kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Tastefunktioner

Vores tastefunktioner giver adgang til en lang række funktioner, så I altid kan håndtere jeres daglige opkald nemt og hurtigt.

Variabelt kaldsflow

Med Flexfones variable kaldsflows giver vi jer mulighed for nemt at justere den måde, hvorpå I håndterer alle indgående kald.

Tastemenuer

En tastemenu sparer jeres kunder for tid, og jeres medarbejdere undgår samtidig unødig håndtering af opkald, der ikke var tiltænkt dem.

Optag opkald

Flexfone tilbyder at optage samtlige samtaler i jeres virksomhed. Vi optager alle samtaler og leverer dem løbende til jeres FTP server, hvor I kan tilgå dem

Landekodestyring

Har I kunder lokaliseret i flere forskellige lande, så kan Flexfones landekodestyring sikrer, at jeres internationale kunder mødes af en velkomsthilsen og en tastemenu oplæst på kundens eget sprog.

Ring mig op

”Ring mig op”- funktionen kan nemt aktiveres på jeres virksomhedskøer. Dermed sikres det, at jeres kunder ikke venter i unødig lang tid, hvis I har travlt på telefonen.

Instrækningsgrupper

Med indtrækningsgrupper kan du blive siddende på din plads og tage et opkald, som ringer hos en kollega eller på nabokontoret. Derved ringer jeres kunder aldrig forgæves. Flexfones indtrækningsgrupper sikrer jeres virksomhed en høj tilgængelighed, og derved de bedste betingelser for en god kundeservice.

Statistik

Flexfones indbyggede statistikmodul giver en detaljeret oversigt over jeres virksomheds indgående og udgående kald. I statistikmodulet kan I bl.a. se statistik over jeres virksomheds telefonkøer, telefoner, lokalnumre og medarbejdere.

Wallboard

Med denne funktion har I mulighed for at få vist relevante informationer, som f.eks. antal ventende i kø, hvem der er logget på køen, dagens svartid og meget mere. På denne måde kan jeres afdeling hurtigt få et komplet overblik over en eller flere af jeres telefonkøer.

Medarbejderinfo

I Flexfones teleløsning er det muligt at tilføje flere informationer under hver medarbejder i Myfone oversigten på Myfone.dk. Det kan f.eks. være informationer om hvilken afdeling de tilhører, hvilke kompetencer medarbejderne besidder, hvilke ansvarsområder de har eller hvem der er backup i ferieperioder o. lign.

Fax

Med en elektronisk fax fra Flexfone er det slut med den traditionelle fysiske faxmaskine, som både er dyr og optager plads på kontoret.

Indgående faxbeskeder modtage I som PDF-filer på jeres mail. Hvis I vil sende en fax som pdf, kan dette gøres direkte fra jeres mailsystem. Flexfone sørger derefter for, at den modtages som en normal faxbesked hos modtageren.

Lydfiler

Flexfone tilbyder uanede muligheder med speaks til velkomsthilsener, åbningstider, tastemenuer, landekodestyring, samt forskellige typer af ventemusik. Det betyder, at I kan få forskellige velkomsthilsner alt efter behov. Det kan være I vil have et speak der bruges, når I holder ferielukket, hvis I kører en salgskampagne f.eks. eller omkring jul og nytår.

Overlad trygt jeres IT til os

Vi har  igennem mange år driftet og serviceret vores kunders it med stor succes.

Vi har valgt de bedste samarbejdspartnere for at sikre, at din it altid er i de bedste hænder. vores hosting setup er placeret i vores danske datacentre.

Vi stiller os aldrig tilfredse med andet end den nyeste, bedste og hurtigste infrastruktur på markedet.

Kontakt os